تاثیر بر اقتصاد سینما / حافظ احمدی
عکاسی با قدمتی نزدیک به ۱۹۰ سال، دارای سه جنبه علمی، صنعتی و هنری است. به عنوان یک پدیده علمی متولد گردید، به شکل یک صنعت گسترش یافت و به عنوان هنر، تثبیت شد. قریب به ۱۴۰ رشته در زمینههای گوناگون عکاسی شناسائی گردیده و عکاسی فیلم در برگیرنده همه این زمینههاست. نقش عکس فیلم در معرفی و تبلیغات فیلمهای سینمائی بر همگان روشن است. حتی سالها قبل از اینکه سینما پا به عرصه وجود نهد، عکاسی صحنه وجود داشته و صاحبان سالنهای نمایش از تاثیر این ابزار غافل نبودند. با تهیه عکس از صحنههای محتلف اجرای تئاتر و قرار دادن آنها در جلو سالن نمایش نسبت به جذب تماشاچی اقدام میکردند. سینما نیز با همین روش از این ابزار، بهره جست و از عکس به عنوان اولین، مهمترین و تاثیر گذارترین وسیله در جهت تبلیغات فیلم چه به صورت عکس ویترین سینما، پوستر، تراکت، سردر، بیلبورد،تبلیغات در فضای مجازی و سایر تبلیغات محیطی استفاده نمود.
انجمن عکاسان سینمای ایران با جذب عکاسان حرفهای، باتجربه، تحصیلکرده و آشنا به مقوله سینما، این وظیفه را به عهده دارد. عکاسانی که طی سالها عکاسی فیلم با عشق و علاقه به این حرفه مشغول و تنها منبع درآمد زندگی ایشان فعالیت در این رشته است.
انجمن عکاسان سینمای ایران، اولین تشکل عکاسی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران است و با قریب به ۲۰ سال فعالیت، تنها انجمنی است که در حیطه سینما فعالیت داشته و به عنوان بازوی تبلیغاتی سینما در جذب مخاطب از طریق تهیه عکسهای سینمائی مشغول است. عکسهائی که علاوهبر جنبه هنری در زمنیه تجاری نیز تاثیر بسزائی بر اقتصاد سینما داشته و خواهد داشت.